Dennis Hes
quality-loop-square.jpg

Quality Loop Visual

Quality Loop Visual

Soms moet je als visual designer ad hoc een visual ophoesten. De briefing was beknopt met wat krabbels op papier. De naam was wel duidelijk; Quality Loop. Met die informatie ben ik vervolgens aan de slag gegaan.

Om de 'creative juices' te laten vloeien ben ik eerst met een dikke marker en een stapel papier bezig geweest. Dit helpt mij doorgaans om bepaalde ideeën op voorhand af te schieten en andere ideeën verder uit te werken.

 
 

Van de vele schetsen bleven uiteindelijk een paar ideeën over. Deze heb ik overlegd om te zien of ik op de goede weg zat. Na wat feedback en over-en-weer schieten heb ik één idee verder uitwerkt. De visual viel in goede aarde. Copy werd verder ingevuld waarna de visual gebruikt kon worden.